Hírlevél 2013.02.13

:
 
Kedves Klubtagunk! 2013. február 13.
Mi MICSODA - A mikroszkóp és a mikrovilág
Ugye, milyen régóta keresed ezt a könyvet? Most kívül-belül megszépülve, friss tartalommal veheted a kezedbe a Mi MICSODA sorozat A Mikroszkóp és a mikrovilág című kötetét!
A könyvből megismerheted a mikroszkópok történetét, működését, és  választ kaphatsz olyan izgalmas kérdésekre, mint hogy néz ki a csalánszőr, miért képes a házi légy még az ablaküvegen is simán lépkedni vagy mi minden nyüzsög egy csepp vízben.
Mi MICSODA - Csillagképek és csillagjegyek
Tudj meg mindent a csillagképekről és a hozzájuk fűződő mondákról! Hogyan kerültek a halak az égboltra? Hogy hívják a legszebb téli csillagképet? Milyen messze vannak tőlünk a csillagok?
Többek között ezekre a kérdésekre is választ kapsz az ismét kapható, megújult, Csillagképek és csillagjegyek című kötetben!
Ovi-suli - 4-6 éveseknek
A kisebbeknek pedig sok játékos feladattal készültünk. A megújult Ovi-suli sorozat füzeteiben a rajzolós, színezős feladatok mellett sok izgalmas feladvány vár megoldásra: mi a különbség a két kép között, melyik a ki­sebb, melyik a nagyobb, mi hova tartozik, mi hiányzik, vagy éppen mi változott meg.
Programajánló
Végül egy remek programot ajánlunk neked és szüleidnek. Február 21. és 23. között kerülnek megrendezésre a Kortárs Gyermekirodalmi Napok a Petőfi Irodalmi Múzeumban. Szüleid sok érdekes előadást hallgathatnak meg, téged pedig mesesarokkal, kézműves foglalkozásokkal, koncerttel várnak. A részletes programot itt olvashatod.


Üdvözöl:

Kéri Kati
Mi MICSODA Klub

www.mimicsoda.hu

 

 

 
 
Nyomtatóbarát verzió
Küldd tovább ezt a cikket barátodnak, ismerősödnek
Ajánld a Mi MICSODA Klubot barátodnak, ismerősödnek

Kapcsolat | Impresszum