Hírlevél 2013.06.20

:
 
Kedves Klubtagunk! 2013. június 20.
Mi MICSODA mini - Itt a nyár, csuda jó a Balaton!
Irány a Balaton! A kistesód is veled megy? Ne felejtsétek otthon a Mi MICSODA mini sorozat legújabb kötetét! A képeket nézegetve megbeszélhetitek, milyen a vonat, a kemping, a csúszda, a vízibicikli, a kikötő. De a tihanyi komp sem maradt ki a könyvből és az elengedhe­tetlen lángosevés sem. És könnyebb lesz válaszolnod az olyan kérdésekre is, mint miért van a bója a vízben, miért fontos a naptej és hol él a pocok.
Mi MICSODA Junior - Iskolás leszek!
Te is iskolás leszel szeptembertől? Kíváncsi vagy, mi vár rád majd a suliban? Ebből a kötetből megtudhatod, milyen az osztályterem, mi történik a tanórán és mivel telik a délután. Kiderül az is, hogy merre kirándul az osztály, mi a hetes feladata, sőt az is, hogy jár-e minden gyerek iskolába!
 

Mi MICSODA Junior - Bálnák és delfinek
Az új Junior kötetből már az ötévesek is megismerhetik a cetek népes világát: milyen ceteket ismerünk, miért tartják alvás közben fél szemüket nyitva a delfinek, milyen mélyre merül az ámbráscet és hogyan társalognak a bálnák. A kukucskálóablakok alatt képek, szövegek, rejtvények lapulnak.

Új Suli Plusz füzetek
Az új Fogalmazóka füzetek 3. osztályosoknak készültek.
Változatos, újszerű megközelítéssel gyakorolhatod az önálló szövegalkotást, próbára teheted a megfigyelőképességedet, a képzeletedet és a kreativitásodat is. Sőt, helyesírási és nyelvtani ismeretekkel is gazdagodhatsz!
Kelemen Czakó Rita humoros rajzai kedvet csinálnak a feladatokhoz.
Kvízkaland - Városszem táborok 8-12 éveseknek - még jelentkezhetsz!
Időutazás a Ligetben - 2013. július 1-5., augusztus 26-30. 
Kunyhó–ház–palota - 2013. július 8-12.
A Sajtóházból indulva bejárjuk a Városligetet és az Andrássy utat. Megfigyelünk, felfedezünk, játszunk, múzeumba megyünk, és az élményeinkből összeállítunk egy újságot, amit az utolsó napon a szülőknek bemutatunk.
További részletek >>
VakációZoo
Nézd meg a Fővárosi Állatkert júniusban született állatkölykeit a nagymamáddal vagy a nagypapáddal a kedvezményes „nagyszülő + unoka" páros jeggyel! Az új páros jegy a szeptember 1-ig váltható, egy nagyszülő és egy unoka közös belépőjegye így csak 3600 Ft-ba kerül!
részletek>>
Az Állatkert új jövevényeiről, híreiről pedig itt olvashatsz!


Üdvözöl:

Kéri Kati
Mi MICSODA Klub

www.mimicsoda.hu

 

 

 
Nyomtatóbarát verzió
Küldd tovább ezt a cikket barátodnak, ismerősödnek
Ajánld a Mi MICSODA Klubot barátodnak, ismerősödnek

Kapcsolat | Impresszum