Hírlevél 2013.11.15.

:
 

 


   
  2013. november 15.
Kedves Klubtagunk!  

Otthonunk, Magyarország
128 oldalasra bővített kiadásban jelent meg a Mi MICSODA sorozat egyik legnépszerűbb kötete, az Otthonunk, Magyarország.
A régiós tagolást megtartva számos új természeti, régészeti, történelmi, kultúrtörténeti, néprajzi ismerettel bővült a könyv, Budapest pedig külön fejezetet kapott. További újdonság, hogy játékra, rejtvényfejtésre is hívunk!
Most akár meg is nyerheted a könyvet!


Új LOGICO Piccolo feladatkártyák
A LOGICO Piccolo Szövegértés című sorozatát a 7-9 éves kisiskolások olvasási készségének fejlesztésére dolgoztuk ki. Ezek a kártyacsomagok fejlesztik az olvasási képességet, a szövegértést, a figyelmet és az egyéni tanulási képességet.

Ízelítő a 5405 Szavak, mondatok, beszédhelyzetek csomag változatos feladatai közül: kifejezések és jelentésük párosítása, szövegrészek és címek párosítása, mondatok összeállítása párbeszéddé, mondatok sorrendbe rakása.

Az 5406 Meseolvasó csomag a megszokottól eltérően kihajtható lapokat tartalmaz. A feldatkártyákon egy-egy vidám, humoros mesét olvashatsz, ehhez kapcsolódnak a feladatok. A mókás illusztrációkat P. Szathmáry István rajzolta (ő készítette a Városi legendák illusztrációit is).
(Ez a feladatkártya-csomag csak a jövő héttől kapható.)
Karácsonyi meglepetés
November 15. és december 15. között mindenki, aki 10.000 Ft feletti értékben vásárol honlapunkon, a csomagban egy ajándékkönyvet is talál majd. Hogy mit? Az legyen meglepetés!
minivilág akció
Lepd meg a kistesódat karácsonyra!
Régi hagyományunkat folytatva, november 15. és december 15. között minden minivilág könyvünk 30% kedvezménnyel kapható!
Sőt, állandó akcióként a Pamutkönyvek továbbra is 50% kedvezménnyel kaphatóak!
   

Üdvözöl:

Kéri Kati
Mi MICSODA Klub

www.mimicsoda.hu

 

 

 
Nyomtatóbarát verzió
Küldd tovább ezt a cikket barátodnak, ismerősödnek
Ajánld a Mi MICSODA Klubot barátodnak, ismerősödnek

Kapcsolat | Impresszum