Hírlevél 2016.02.01

:
 

 

 


   
  2016. február 1.
Kedves Klubtagunk!  
   

Tudás 30 másodpercben
Két új kötettel bővült a Magyar Gyermekirodalmi Intézet által 2015 legjobb 25 gyerekkönyvei közé válogatott Tudás 30 másodpercben sorozatunk.
Értsd meg, miért van a rovarok vázrendszere a testükön kívül és tudd meg, mennyire fontosak a rovarok az emberek életében!
Ismerd meg az időjárást alakító folyamatokat és fedezd fel, hogyan dolgoznak a meteorológusok!
Legyél te is szuperprofi!
Tanuld ki álmaid mesterségét egy igazán szórakoztató tankönyvből! A spirálkötésű Szuperprofi-sorozat jó fej, közvetlen hangon szól hozzád, megtanít a legfontosabb alapokra, de nem nyaggat a számonkérésekkel, hanem önfeledt kísérletezésre buzdít, hogy a tehetséged kibontakozhasson!
Új sorozatunk első két kötete a filmkészítés és a főzés mesterségébe avat be.
Űrkiállítás a Millenárison
Magyarországon először látható a Gateway to Space nemzetközi űrkiállítás, amivel megismerheted a NASA és az emberiség csillagközi kalandjainak teljes történetét és napjaink érdekfeszítő felfedezéseit! Merülj el az űrkalandok múltjában, kezdve a korai álmodozókkal, akik elsőként építették meg saját rakétájukat, át az eseménydús 20. századon, középpontban a Hold meghódításáért vívott űrversennyel, egészen a Naprendszer határának felfedezéséig. Ráadásul arra is lehetőséget kapsz, hogy feltérképezd az űrkutatás ígéretes jövőjét!
   

Üdvözöl:

Kéri Kati
Mi MICSODA Klub

www.mimicsoda.hu

 

 

 
 
Nyomtatóbarát verzió
Küldd tovább ezt a cikket barátodnak, ismerősödnek
Ajánld a Mi MICSODA Klubot barátodnak, ismerősödnek

Kapcsolat | Impresszum