Hírlevél 2016.08.29

:
 

 


   
  2016. augusztus 29.
Kedves Klubtagunk!  

Madarak - Légi akrobaták
Hogyan repülnek a madarak? Sosem fáznak a pingvinek? Hogyan tájékozódnak a baglyok a sötétben? Hogyan törik fel a varjak a diót? Ebben a Mi MICSODA könyvben nemcsak ezekre a kérdésekre kapsz választ, hanem megismerkedhetsz a madárállomások munkájával, készíthetsz költőodút, de olvashatsz arról is, hogyan mentik meg a szerencsétlenül járt lundafiókákat az izlandi gyerekek.
Új LOGICO feladatkártyák
Az ovisok a Primo sorozatban megjelent A játszótéren csomag kártyáival gyakorolhatják a színek, formák és méretarányok felismerését, a vonalkövetést, a 3-ig való számolást.
Az iskolásokat a Számfogócska - Adatok, gyakoriság, valószínűség csomag feladatai lépésről lépésre vezetik be a táblázatok, diagramok értelmezésébe és elemzésébe. Gyakorolhatják az adatok rögzítését, különböző módokon való megjelenítését és a valószínűségek összehasonlítását.
A hónap végéig még tart a sulikezdő akciónk!
Szeretnéd lepipálni szeptemberben az osztálytársaidat? Jól jönne egy kis gyakorlás? Vagy egyszerűen csak szereted a matekot?
Nézd meg akciós kínálatunkat: játékos feladatok, vidám fejtörők és szórakoztató feladványok iskolásoknak és iskolába készülőknek - augusztusban 30% kedvezménnyel!

Üdvözöl:

Kéri Kati
Mi MICSODA Klub

www.mimicsoda.hu

 

 

 
 
Nyomtatóbarát verzió
Küldd tovább ezt a cikket barátodnak, ismerősödnek
Ajánld a Mi MICSODA Klubot barátodnak, ismerősödnek

Kapcsolat | Impresszum