Tabor
Itt bepillanthatsz
a Mi MICSODA filmekbe:

Get Flash to see this player.

Hírlevél 2010.09.21.

:
  Kedves Klubtagunk!

Facebook
Legyél a barátunk a facebookon is! Csatlakozz hozzánk, hogy minden újdonságról azonnal értesülj! Belepillanthatsz a Mi MICSODA filmekbe, és ajánlhatod másoknak is.

Állatünnep
A Fővárosi Állatkertben október 3-án Nevelőszülők napja lesz. Október 4. és 10. között pedig Állatünnep fesztivált rendeznek - számos érdekes program vár a biológiai sokféleség jegyében. A fesztivál ideje alatt óvodai és iskolai csoportok számára külön vetélkedő zajlik, a csoportok előzetes jelentkezését a (+36 1) 273 4908 telefonszámon várják.
Egész héten megtalálsz minket az Emberszabású Ház sarkánál!
Sivatag kiállítás
2010. szeptember 11. és október 31. között látogatható a Sivatag - Több milliárd élőlény küzdelme éjjel és nappal címmel interaktív időszaki kiállítás a Mezőgazdasági Múzeumban (Városliget, Vajdahunyadvár).
Perzselő forróság, homokdűnék, néha egy-egy magányos
tevekaraván – a legtöbbünkben ilyen kép él sivatagról. Pedig ez a vidék sokkal változatosabb, és közel sem olyan kihalt, mint azt gondolnánk… Kattints a részletekért!
A kiállítás megtekintése után a helyszínen Mi MICSODA könyveket is vásárolhatsz!

Minivilág matiné
Október elején útjára indul a minivilág matiné-sorozat. Szeretettel várjuk a szüleidet és 0-3 éves korú kistesódat, ha jó programot keresnek, és van kedvük dalolva-bábozva-könyveket lapozgatva eltölteni egy fél órát a belvárosban. Gyakorló színész és drámapedagógus kelti életre alkalomról alkalomra a minivilág könyvecskék egyes állatfiguráit. Mivel a programokat zárt helyen tartjuk, a zsúfoltság elkerülése érdekében, kérjük, jelentkezzenek előzetesen! Szeretettel várunk mindenkit!
Üdvözöl:

Kéri Kati
Mi MICSODA Klub
 
Nyomtatóbarát verzió
Küldd tovább ezt a cikket barátodnak, ismerősödnek
Ajánld a Mi MICSODA Klubot barátodnak, ismerősödnek

Kapcsolat | Impresszum