Tabor
Itt bepillanthatsz
a Mi MICSODA filmekbe:

Get Flash to see this player.

Hírlevél 2010.04.01.

:
 

Kedves Klubtagunk!

Akciók
Áprilisban 30% kedvezménnyel vásárolhatod meg a Múmiák, a Titokzatos jelenségek és az Éghajlat című Mi MICSODA köteteket.
Április 1-től az összes Mi MICSODA DVD 1250 Ft-os (internetes vásárlás esetén 1000 Ft) áron kapható, a Mi MICSODA könyv+DVD csomagjaink pedig egységesen 3500 Ft-ba (internetes vásárlás esetén 2800 Ft) kerülnek.
Újdonságok
Megjelent négy új DVD-nk, mindegyiken két izgalmas epizódot találsz: Cápák - Hüllők és kétéltűek, Várak és lovagok - Az indiánok és a vadnyugat, Nyomozás -komputerek és robotok, A vasút - Hajók. Az új DVD-ket Mi MICSODA könyvekkel összecsomagolva is megvásárolhatod.
Három új kötettel bővült a Mi MICSODA Junior sorozat is: olvashatsz az erdőről, a kalózokról és a tűzoltókról is.
Ha van kistestvéred, biztosan örülne új Tapintós fefedezőinknek!
Minivilág
Szüleidnek is ajánlunk egy kis olvasnivalót. A minivilag.hu legfrissebb cikkében az ikres szülők mindennapjairól, örömeiről és nehézségeiről olvashatnak, és néhány praktikus tanáccsal is gazdagodhatnak.
Minimax
Sok újdonsággal jelentkezik áprilisban a Minimax: megújul a Minimax híradó, új esti mese lesz Majomparádé címmel, figyelemmel kísérheted Fifi legújabb kalandjait, és megtudhatod, kik nyertek a „Te már olvastad?” pályázatokon. Kattints a részletekért!


Üdvözöl:

Kéri Kati
Mi MICSODA Klub

 
Nyomtatóbarát verzió
Küldd tovább ezt a cikket barátodnak, ismerősödnek
Ajánld a Mi MICSODA Klubot barátodnak, ismerősödnek

Kapcsolat | Impresszum