Tabor
Itt bepillanthatsz
a Mi MICSODA filmekbe:

Get Flash to see this player.

Hírlevél 2010.03.26.

:
 

Kedves Klubtagunk!

Tudod már, mit csinálsz a nyáron? Nekünk két jó ötletünk is van! Táborozz velünk Balatonedericsen vagy budapesti Füvészkertben! Sok izgalmas program, érdekes vetélkedő vár rád, és megismerkedhetsz a többi Mi MICSODA klubtaggal is.

Balatonedericsen egy teljes hétig az ókori Görögországban érezheted magad. Lesz drámafoglalkozás, zenei- és ritmusjátékok, jósda, olimpiai játékok, tudáspróba, vetélkedők, délutánonként pedig irány a Balaton!
A tábor időpontja: 2010. július 12-18.
A Füvészkerti napközis táborban megismerkedhetsz a kert élővilágával, betekinthetsz a Természettudományi Múzeum raktárába, testközelből megismerkedhetsz a sólymokkal, részt vehetsz a Planetárium egy előadásán, és azt is kipróbálhatod, hogyan tudsz tájékozódni.
A tábor időpontja: 2010. június 28-július 2.
A táborokról további részleteket itt olvashatsz!

Szeretettel várunk téged és szüleidet április 7-én 17:00-18:30 között a Kiadóba
(1075 Budapest, Károly krt. 3/a), ahol megismerkedhettek a tábor vezetőjével, aki részletesebb tájékoztatást ad a táborokról.  A tájékoztatóra telefonon (1) 322 3871 vagy e-mailben várjuk az előzetes bejelentkezést.
Ha nem tudtok a tájékoztatóra eljönni, de érdeklődtök a tábor iránt, adjátok meg telefon vagy e-mail elérhetőségeteket, és a táborvezető pedagógus jelentkezni fog.

Üdvözöl:

Kéri Kati
Mi MICSODA Klub

 
Nyomtatóbarát verzió
Küldd tovább ezt a cikket barátodnak, ismerősödnek
Ajánld a Mi MICSODA Klubot barátodnak, ismerősödnek

Kapcsolat | Impresszum