Tabor
Itt bepillanthatsz
a Mi MICSODA filmekbe:

Get Flash to see this player.

Hírlevél 2010.02.04.

:
 

Kedves Klubtagunk!

Akciók
Februári akciónk keretében a Felfedezők és utazásaik, a Szamurájok, a Jégkorszak és a Középkor című Mi MICSODA köteteket 30% kedvezménnyel, a Közlekedés-suli sorozatot pedig 50% kedvezménnyel vásárolhatod meg.
Mi MICSODA Tábor
Mi MICSODA tábort szeretnénk szervezni a nyárra. Te milyen tábort szeretnél? Milyen foglalkozásokon vennél részt szívesen? Hova mennél? Minden ötletedet, javaslatodat, kívánságodat várjuk a klub@mimicsoda.hu e-mail címre!
Téli olimpia
Február 12-én kezdődik a XXI. téli olimpia. Tudod, hogy milyen sportágakban mérik össze erejüket a sportolók? Tudtad, hogy magyarok is indulnak a téli olimpián? Sok érdekes kérdésre kapsz választ cikkünkben a téli olimpiával kapcsolatban.
„Te már olvastad?” klub a Millenárison
2010. február 20-án 10:00 órától a Millenáris Park Fogadó épületében minden a zsákbamacskáról szól: zsákbamacskát varrhatsz vagy ragaszthatsz, készítheted textilből vagy papírból. Minimax „Te már olvastad?” klub is lesz Harsányi Levente részvételével, a napot pedig a Bartos Erika verseit megzenésítő Kiskalász zenekar koncertje zárja. A részletes programot itt olvashatod.


Üdvözöl:

Kéri Kati
Mi MICSODA Klub

 
Nyomtatóbarát verzió
Küldd tovább ezt a cikket barátodnak, ismerősödnek
Ajánld a Mi MICSODA Klubot barátodnak, ismerősödnek

Kapcsolat | Impresszum