Tabor
Itt bepillanthatsz
a Mi MICSODA filmekbe:

Get Flash to see this player.

Hírlevél 2010.01.12.

:
 

Kedves Klubtagunk!

Akciók
Új év – új akciók! Januárban az alábbi könyveket vásárolhatod meg extra kedvezménnyel:
Játékok 790 Ft
Kölyök Könyvtár sorozat 600 Ft
Mi MICSODA Demokrácia 950 Ft
Mi MICSODA Elektromosság 950 Ft
Sok új érdekesség mimicsoda.hu-n
Régen látogattad meg honlapunkat? Ideje felkeresned, hiszen sok új érdekességről olvashatsz! Tudod, hogy mit esznek a világűr hajósai? Hogy hogyan készíts családfát? Hogy hogyan tudod morze jelekkel leírni a neved? Ezekre a kérdésekre is választ kapsz.
Idén van Széchenyi István halálának 150. évfordulója. Az emlékév kapcsán mi is új oldalt indítottunk, ahol először Széchenyi életével ismerkedhetsz meg.
Új kereső a honlapunkon
Kedvenc témáidra mostantól könnyen rákereshetsz honlapunkon: a bal oldali menü felett találod az új keresőt, ahova a kedvenc témád jellegzetes kifejezését beírva máris láthatod, milyen cikkek, olvasópróbák kapcsolódnak a témához.
„Te már olvastad?” klub a Millenárison
2010. január 30. 11 órától a Millenáris Park Teátrum épületében igazi hamisítatlan hangulattal vár titeket az idei első Alma-klub! A várva várt koncert előtt és után sem fogtok unatkozni, hiszen ezen a napon vár titeket a Minimax első „Te már olvastad?" klubja is! Az első vendégünk Buda Gábor az Alma zenekar frontembere lesz. A részletes programot itt olvashatod.Üdvözöl:

Kéri Kati
Mi MICSODA Klub

 
Nyomtatóbarát verzió
Küldd tovább ezt a cikket barátodnak, ismerősödnek
Ajánld a Mi MICSODA Klubot barátodnak, ismerősödnek

Kapcsolat | Impresszum