Tabor
Itt bepillanthatsz
a Mi MICSODA filmekbe:

Get Flash to see this player.

Hírlevél 2011.02.25.

:
 

Kedves Klubtagunk!

Akció
A Kémia Éve alkalmából márciusban 30% kedvezménnyel kapható a Kísérletek könyve.

Ebből az alkalomból legfrissebb cikkünkben megemlékezünk Marie Curie-ről, a kétszeres Nobel-díjas tudós nőről, a kémia tudományának fejlődéséről és jelentőségéről, valamint a magyar származású Nobel-díjasokról.
Újdonság
Négy kötettel bővült a Mi MICSODA mini sorozat. Ülj le kistesóddal, mesélj neki arról, hogy milyen virágokat láthat kint a kertben, milyen állatokkal találkozhat az állatkertben, milyen gépek dolgoznak egy építkezésen vagy meséld el neki, milyen kincseket találhat a bolhapiacon!
LOGICO Klub
Elindult új facebook oldalunk, a LOGICO Klub. Itt mindent megtudhatsz a LOGICO korosztályának szóló újdonságainkról, aktualitásainkról.
Új klubkártya elfogadóhely
Ezentúl az Orczy Kalandparkban is használhatod a Mi MICSODA klubkártyádat! 14 éves kor alatt csoportos kedvezményt vehetsz igénybe.
Egyúttal egy versenyre is invitálunk: játékos környezetvédelmi akadályversenyt hirdet a Kalandpark 5 fős csapatok részére. Élmény, játék, szórakozás - és persze a nyeremények sem maradnak el!
Téli hétvégék a Skanzenben
A február végi és március eleji hétvégék fő témája a farsang és a fonó. Megismerkedhetsz a különböző farsangi fánkok (csőröge, túrófánk) elkészítési módjaival, de lesz maszkkészítés és farsangi felvonulás is. Március 6-án, 14 órától pedig zománcos lábasok és fedők csattogásától lesz hangos a múzeum: téltemető mulatsággal búcsúzunk a hideg napoktól. Vedd kezedbe a kereplőt, és kísérd velünk együtt utolsó útjára a telet szimbolizáló kiszebábot, amelyet aztán elégetünk, ezzel is jelezve, hogy megtisztulva várjuk a tavaszt. A részletes programot itt olvashatod.


Üdvözöl:
Kéri Kati
Mi MICSODA Klub

 
Nyomtatóbarát verzió
Küldd tovább ezt a cikket barátodnak, ismerősödnek
Ajánld a Mi MICSODA Klubot barátodnak, ismerősödnek

Kapcsolat | Impresszum