Tabor
Itt bepillanthatsz
a Mi MICSODA filmekbe:

Get Flash to see this player.

Hírlevél 2011.11.02.

:
 
Kedves Klubtagunk! 2011. november 2.
Akció

Van kistesód? Nagycsoportos ovisoknak és elsősöknek ajánljuk a Kisgőzös Kirakót, amit novemberben 30% kedvezménnyel arusítunk a neten. Mindkét könyv négy, egyenként 24 darabos puzzle-t tartalmaz, melyek játszva vezetnek be a betűk, valamint a számok és mennyiségek világába.
Újdonság
Megjelent a Rejtvényes barangoló sorozat Magyarország című kötete.
Melyik város címerében van kecskebak? Melyik gabona magjai nőnek bugában? Fejtsd meg a keresztrejtvényt, és megtudod ki Móricz Zsigmond regényének főhőse! Jó szórakozást a titkosírás, a találós kérdések és más izgalmas feladványok megfejtéséhez!
  Játékok
Tovább folytatódnak játékaink az értékes belépőjegyekért. Hetente nyerhetsz belépőjegyet a Füvészkertbe, havonta egy szerencsés nyertes pedig ingyen tekintheti meg a Természettudományi Múzeum Sokszínű élet című kiállítását.
  Programajánló
2011. november 18. és 20. között idén is megrendezik a Baba-mama Expot és a Gyerekvilág kiállítást a Papp lászló Budapest Sportarénában. A színpadon sok színes program vár, standunkon pedig kipróbálhatod a LOGICO tanulójátékot, és kedvezménnyel vásárolhatod meg újdonságainkat is.


Üdvözöl:

Kéri Kati
Mi MICSODA Klub

www.mimicsoda.hu

 

 

 
Nyomtatóbarát verzió
Küldd tovább ezt a cikket barátodnak, ismerősödnek
Ajánld a Mi MICSODA Klubot barátodnak, ismerősödnek

Kapcsolat | Impresszum