Tabor
Itt bepillanthatsz
a Mi MICSODA filmekbe:

Get Flash to see this player.

Hírlevél 2012.06.20.

:
 
Kedves Klubtagunk! 2012. június 20.
Jóval a megjelenés előtt tiéd lehet a legújabb Mi MICSODA kötet, a Maják, inkák, aztékok és a felújított Vadállatok című kötet digitális nyomásban. Mindkét könyvet megvásárolhatod ebben az új, puhafedeles változatban honlapunkon!
Maják, inkák, aztékok
A maják, az inkák és az aztékok pompás templomokat emeltek, bonyolult naptárakat használtak, és kiválóan értettek a csillagászathoz.
Ki volt a „Nap fia”? Miért építettek az aztékok úszó kerteket? Milyen volt az áldozati rituálé? Mi történt a spanyol hódítók érkezése után? Kik ihattak csilipaprikával fűszerezett kakaót? Izgalmas könyv mindazoknak, akik a letűnt kultúrák és mai életünkre gyakorolt hatásaik iránt érdeklődnek.
Vadállatok
A könyvben a legismertebb vadon élő emlősállatokkal találkozhatunk: a tojásrakó emlősöktől kezdve a majmokon és emberszabású majmokon, rágcsálókon, bálnákon és ragadozókon keresztül egészen a patásokig.
A szerző, Gerhard Hartmann zoológus professzor részletesen bemutatja az egyes állatok élőhelyét, életmódját, testfelépítését, mesél arról, hogy hogyan szereznek maguknak zsákmányt, milyen a családi életük és megannyi, velük kapcsolatos érdekességről. Megtudjuk, hogyan vadásznak a denevérek a sötétben, hogyan építi várát a hód, miről lehet felismerni a ragadozókat, és miért van hosszú nyaka a zsiráfnak. A könyv tudományos igényességgel, ugyanakkor közérthető módon és sok színes kép segítségével nyújt bepillantást az állatok csodálatos világába.
Melyik – jelenleg nem kapható - Mi MICSODA kötetünket vennéd meg szívesen digitális nyomásban? Várjuk leveledet! (A válaszod csak tájékoztat minket, nem kötelező érvényű megrendelés.)


Üdvözöl:

Kéri Kati
Mi MICSODA Klub


www.mimicsoda.hu

 

 

 
Nyomtatóbarát verzió
Küldd tovább ezt a cikket barátodnak, ismerősödnek
Ajánld a Mi MICSODA Klubot barátodnak, ismerősödnek

Kapcsolat | Impresszum