Hírlevél 2012.09.05.

Kedves Klubtagunk! 2012. szeptember 5.
Megérkeztek a legújabb MI MICSODA kötetek!  
Maják, inkák, aztékok
A maják, az inkák és az aztékok pompás templomokat emeltek, bonyolult naptárakat használtak, és kiválóan értettek a csillagászathoz.
Ki volt a „Nap fia”? Miért építettek az aztékok úszó kerteket? Milyen volt az áldozati rituálé? Mi történt a spanyol hódítók érkezése után? Kik ihattak csilipaprikával fűszerezett kakaót? Izgalmas könyv mindazoknak, akik a letűnt kultúrák és mai életünkre gyakorolt hatásaik iránt érdeklődnek.

Hörcsögök, hódok és egyéb rágcsálók
A rágcsálók az emlősállatok legnépesebb csoportját alkotják, szinte mindenütt jelen vannak, mégsem ismerjük őket eléggé. Miért nem kopnak el a hód fogai, miközben vastag fák törzsét rágja? Miért nem hal éhen a mormota a kilenc hónapig is eltartó téli koplalás közben? Miért tisztelik a hinduk szent állatként a patkányt? Olvashatunk a lemmingekről a sivatagi ugróegerekről vagy a vándorpatkányokról. Házi kedvencként is tartunk rágcsálókat. A könyv ezzel kapcsolatban hasznos tanácsokat is ad.

A két újdonság mellett négy, régóta nem kapható kötet jelent meg megújult külsővel és frissített tartalommal:
Ahogy az állatok látnak, hallanak és éreznek
Természeti katasztrófák
Vadállatok
Vulkánok
valamint ismét kapható a Kísérletek könyve is!

Még kapható az újságárusoknál az Éva magazin nagyalakú különszáma az Éva Kölyök!
A tavalyi kiadás sikere után újra itt az Éva Kölyök! Az újsághoz tartozó óriási foglalkoztatófüzetben változatos feladatokat, kivágható makettautót, színezőt és labirintust is találsz.
Szüleid az újságban hasznos tanácsokat olvashatnak a családi élet megszervezéséhez, a gyerekneveléshez, a háztartáshoz, az egészséges életmód kialakításához.

Éva Kölyök ingyenesen is letölthető iPad táblagépre az App Store-ban!


Üdvözöl:

Kéri Kati
Mi MICSODA Klub

www.mimicsoda.hu

 

 



www.mimicsoda.hu