Hírlevél 2014.04.05

 


   
  2014. április 5.
Kedves Klubtagunk!  
   
Észrevettétek, hogy megváltozott a logónk? De nem csak ez változott! Kívül-belül megújult a Mi MICSODA sorozat! Új témák, új szerzők, friss tartalom, izgalmas képek és ábrák!
Az új kötetek most még csak a honlapunkon kaphatók, legyél te az első, aki megszerzi valamelyiket!


DIVAT - Az irányzatok vonzásában
Trendek, tervezők, kifutók... Régi mondás, hogy ruha teszi az embert. A ruháról felismerhető volt úr és szolga, király és katona. A ruházatról a korszak is jól beazonosítható. A technika fejlődése is új lökéseket adott a divattervezőknek.
Ma már mindenki számara elérhetőek a tömeggyártott ruhák, de léteznek egyedi tervezésű drága kreációk is, amiket szívesen nézegetünk.
BOLYGÓK ÉS AZ ŰRUTAZÁS - Irány a világűr!
Ha kedved támadt egy kis űrsétára, lapozz bele ebbe a vadonatúj Mi MICSODA könyvbe!
Mit tudnak ma a tudósok a Naprendszerről? Hogyan lehetsz űrhajós? Milyen az élet a súlytalanság állapotában? Ezenkívül megtudhatod, hogyan lövik az űrbe az Ariane-rakétát az európai űrkikötőből, vagy miből készül a világ legdrágább öltözéke, az űrruha.
KUTYÁK - Négylábű hősök
15.000 éve az ember hűséges barátja a kutya. Melyik kutyafajtának mik a jellemzői? Tényleg van úszóhártya az újfundlandi ujjai között? Hogyan segítik a négylábúak a mai embert? Mit jelent, ha egy kutya hegyezi a fülét? Tartalmas, átfogó könyv házikedvenceinkről - nemcsak kutyabarátoknak!
KÍGYÓK - Lesben álló vadászok
Szépek és veszélyesek: a kígyók elbűvölő állatok! Az ártalmatlan vízisiklótól a halálos mérgű, kispikkelyű tajpánig otthon vannak az egész Földön. Milyen furfangos trükköket vet be a kígyó amikor vadászik, hiszen se füle, se lába, se karja nincs? Ismerkedj meg Kígyószultánnal a vakmerő kígyóbegyűjtővel, vagy a mesés kígyóbűvölőkkel, hobbi kígyótartókkal. A hüllőkutatók foglalkozása a kígyók tanulmányozása. Megtudhatod, mit kell tenni kígyómarás esetén, és vannak-e Magyarországon veszélyes kígyók.
   

Üdvözöl:

Kéri Kati
Mi MICSODA Klub

www.mimicsoda.hu

 

 



www.mimicsoda.hu