Hírlevél 2015.08.31

 

 


   
  2015. augusztus 31.
Kedves Klubtagunk!  
   

Hogyan működik?
Hogy magyaráznád el egy múltból érkező időutazónak, miképp működik a mosógép, a tengeralattjáró, a televízió, vagy a napelemek? Elhitetnéd velük, hogy varázslat, vagy készen állsz, hogy te válaszold majd meg minden kérdésüket? A könyvben több száz pöttöm figura hajtja rendületlenül a hajtószíjakat, forgatja a forgattyúkat, tolja a tolattyúkat, és egyáltalán, mindig pontosan azt csinálják, amit csinálniuk kellene, ha tényleg ott lennének az eszközök belsejében.
Tudás 30 másodpercben
Két új kötet azoknak, akiknek kevés az idejük, viszont sokat szeretnének tudni a világról! 30 nílusi téma fáraófanatikusoknak és 30 vizes téma tengerbiológus tanoncoknak. Teljesítsd a 3 perces küldetéseket! Teszteld a tudásodat, és mélyedj el a témában!
Titokzatos szavanna
Szeptember 19-től új kiállítással vár a Mezőgazdasági Múzeum! A Titokzatos szavanna kiállítás a páratlan élővilágú afrikai füves pusztára kalauzol el. Miközben megismerkedsz a táj jellegzetes állataival, az afrikai nagyvadak rejtett szokásaival és a titokzatos élőlényekkel, részt vehetsz egy igazán izgalmas kalandjátékon is! A sikeres felfedezőknek természetesen jutalom is jár!
   

Üdvözöl:

Kéri Kati
Mi MICSODA Klub

www.mimicsoda.hu

 

 

 


www.mimicsoda.hu