Hírlevél 2016.05.10

 


   
  2016. május 10.
Kedves Klubtagunk!  
   

Szeretettel ajánljuk figyelmedbe újdonságainkat:

Az ókori görögök - Istenek, hősök, költők
Az ókori görögök sok nagyszerű dolgot találtak fel, amelyek még ma is hatással vannak az életünkre. Például mi is járunk színházba, szurkolunk az olimpiai sportolóknak, és demokráciában élünk. Ismerd meg, hogyan éltek az emberek, milyen istenekben hittek és milyen nagyszerű tudományos felfedezéseket köszönhetünk a kor tudósainak.
A kiskamasz troll újabb kalandjai
Zarf hiába mentette meg Dijó királyt a vérmenyétektől, a népszerűségi ranglétrán nem jutott előbbre. De vannak, akik még nála is népszerűtlenebbek: a farkasok.
A Röf Töf Töf Napi mulatságnak farkasüvöltés vet véget. Karcsit, a kismalacot, Zarf legjobb barátját elrabolják. Zarfra vár a feladat, hogy troll agyával kitalálja a megoldást, és megmentse barátját. És mi köze van az egész kalamajkának Piroskához? Olvasd el, és megtudod!
Akció
Az Állat- és Növényszeretet Napja alkalmából május 10. és 17. között sok, a természettel kapcsolatos kiadványunk 40% kedvezménnyel kapható honlapunkon. Akár az erdők  sűrűjére vagy az óceán mélyére vagy kíváncsi, vagy egyszerűen csak szereted a vicces és kedves történeteket, biztos megtalálod a kedvencedet!
 
Gyereknap
Május 28-án és 29-én egész nap fergeteges gyereknapi rendezvénnyel vár a Vasúttörténeti Park. Közlekedésbiztonság, játék és szórakozás, és persze vonatok minden mennyiségben! Halász Judit, az Aranyudvar Mesezenekar és az Alma együttes garantálja a jó hangulatot.
 

Üdvözöl:

Kéri Kati
Mi MICSODA Klub

www.mimicsoda.hu

 

 

 


www.mimicsoda.hu