Hírlevél 2010.10.01.

Kedves Klubtagunk!

Akció
Az Állatok Világnapja alkalmából októberben 30% kedvezménnyel vásárolhatod meg a Vándorutak az állatvilágban, a Madarak és a Pingvinek című Mi MICSODA köteteket.
Gyere velünk a Sas-hegyre
Szereted a természetet? Szeretnél a város legszebb panorámájában gyönyörködni? Szereted a vetélkedőket? Gyere velünk október 16-án a Sas-hegyre! A kirándulásról részleteket itt olvashatsz.
Levelező verseny
A Tessloff és Babilon Kiadó fennállásának 20. évfordulója alkalmából a Pesterzsébeti Művészeti Stúdióval közösen ismeretterjesztő levelező versenyt hirdet 3-4. osztályos tanulóknak. 4 fős csapatok (2 harmadik és 2 negyedik osztályos) jelentkezését várjuk, akik szeretnek olvasni, kreatív feladatokat megoldani, ismeretekkel gazdagodni. Jelentkezési határidő 2010. október 10. További részletek >>
Újdonság
Megjelent két új mágneskönyv. Titkos ládikó a padláson, lobogó tűz a tömlöcben és denevér a lovagteremben – a kísértetkastélyban minden lehetséges. A királykisasszony palotájában pedig virággal díszítheted a báltermet, táncosokat állíthatsz a parkba, az ékszerdobozt meg elrejtheted a fák mögé.



Üdvözöl:
Kéri Kati
Mi MICSODA Klub



www.mimicsoda.hu