Hírlevél 2010.04.27.

Kedves Klubtagunk!

Tábor hírek
A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítottuk mindkét Mi MICSODA tábor jelentkezési határidejét: május 24-ig várjuk jelentkezésed!
Különleges programok a Füvészkertben
2010. május 8-9-én különleges programokkal várunk mindenkit a Füvészkertben a biodiverzitás évének alkalmából. Lesz sólyom- és bagolybemutató, galamb-röptetés, kvízjátékok, dinólábnyom-öntés és játszóház is. Vasárnap 11 órakor találkozhatsz a táborok vezetőjével is. A helyszínen megvásárolhatod Kiadónk jubileumi Mi MICSODA kötetét! Kattints a részletekért!
Klubkártya hírek
Még nem rendeltél Mi MICSODA klubkártyát? Itt az utolsó lehetőség! Május 15-től csak az kaphat klubkártyát, aki minimum 1900 Ft értékben rendel tőlünk. Ha még most szeretnél klubkártyát, írj nekünk egy e-mailt a neveddel, címeddel és e-mail címeddel, vagy rendeld meg a www.mimicsoda.hu-n (belépés után az adatlap menüpontra kattintva pipáld ki a klubkártya igénylését).
Új rejtvényfüzetek
Ez ám csak az igazi kihívás! Megjelentek új rejtvényfüzeteink, a Tarkabarka rejtvények. Legyél akár óvodás, akár kisiskolás, a kedves rajzokkal teli füzetek biztosan remek szórakozást nyújtanak!


Üdvözöl:

Kéri Kati
Mi MICSODA Klub


www.mimicsoda.hu