Hírlevél 2011.03.31.

Kedves Klubtagunk!

  Akció
Áprilisban 30% kedvezménnyel vásárolhatod meg a Bolygók és az űrkutatás valamint a Tűzoltók című Mi MICSODA köteteket.
  Mi MICSODA újdonságok

Megjelent a 109. Mi MICSODA kötet, mely a lepkék változatos, izgalmas, színes világába kalauzol el. A könyv megismertet a gyönyörű tarkalepkékkel, a méreggel védekező hernyókkal, sőt a vérszívó vámpírbaglyok sem maradnak ki a kötetből.

Ismét kapható A vasút és a Cápák és ráják című Mi MICSODA kötet!
Tovább bővült a Mi MICSODA Junior sorozat
A Rendőrség című kötetben egy nyomozást kísérhetsz végig. Kiderül, hogyan veszik fel a nyomokat a rendőrök, milyen bizonyítékokat keresnek, és miben segíthetnek a tanúk.
Tudod, hogy miért nem esik le a felhő az égről? Az időjárás című kötetből kiderül! Megtudhatod azt is, miért nem egyforma mindenütt az időjárás, hogyan kerekedik a zivatar és hogyan mérik az időjárást.
Az indiánok című kötetből mindent megtudhatsz a totemoszlopokról, az apacsokról és az irokézekről, a bölényvadászatról, arról, hogy miben hittek az indiánok, hol verték fel a sátrukat és az is kiderül, milyenek voltak az indián ünnepek.
Megjelent két új Képvarázs is a 3 éves gyerekeknek
A egyik új kötet egy izgalmas focimeccsre kalauzol el, a másikból pedig a lovak és a pónik életét ismerheted meg.
Húzd meg a lap szélén található papírfület, és az addigi kép varázsütésre átváltozik!

Programok
Szeretettel várunk április 14. és 17. között a Könyvfesztiválon (Budapesten a Millenáris Fogadó épületében). A helyszínen megvásárolhatod az újdonságainkat is!

Április 17-től 22-ig tart a Fővárosi Állatkertben a Föld fesztivál. Megtalálsz minket is, sőt egészen húsvét hétfőig ott leszünk!


Szeretnél te lenni a legtájékozottab Mi MICSODA klubtag? Csatlakozz hozzánk a facebookon!


Üdvözöl:
Kéri Kati
Mi MICSODA Klub


www.mimicsoda.hu